Essenciadavida is ons mooi appartementje gelegen in Montcarapacho (Fuseta) in de Algarve, Portugal, in het Colina Verde Golf & Sports Resort, op 25km van Faro en 3km van de kust, tussen Olhaö en Tavira.

Wij bevinden ons op de eerste verdieping van het hoofdgebouw en zijn omringd door een tropische tuin met zicht op de zee, zwembad en het golfterrein. Je kan er genieten van een ontspannen en rustgevend verblijf.

Er zijn tal van activiteiten in het resort zelf. Je kan er bijvoorbeeld genieten van een sauna na een lange dag genieten. Je kan jezelf ook fit houden in de gym van het resort. Is dit niets voor jou? Dan kan je ook een dagje liggen aan het prachtige zwembad.

Verder is er ook een golfbaan van 9 holes aanwezig, een biljarttafel en ping-pong tafel.

Het appartement zelf beschikt over airco en is voorzien van een ruime living met een zetel die omgevormd kan worden tot een tweepersoonsbed, een keuken waar je zelf lokale gerechten kan uitproberen. De slaapkamer is voorzien van twee enkelbedden met een ruime kleerkast. Er is ook een badkamer met inloopdouche. 

Tenslotte bevindt er zich ook een terras waar je een mooi uitzicht hebt op het zwembad en de golfbaan. 

Er is ook in het hele resort Wi-Fi aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het appartement.

Al de prijzen zijn incl. BTW, electriciteit, water, WiFi, bad- en bedlinnen en de eindschoonmaak.

U betaalt 20% van het totale huurbedrag als aanbetaling. Deze aanbetaling dient onmiddelijk bij reservatie overgemaakt te worden. Het resterende bedrag betaalt u ten laatste 4 weken voor aankomst.
Per verblijf wordt er een waarborg van € 250,- gevraagd. Deze dient voor aankomst aan ons overgemaakt te worden.
De waarborg zal na de eindschoonmaak, teruggestort worden op uw bankrekening, na aftrek van eventuele schadevergoedingen.

Indien het appartement gebruikt wordt door meer personen dan oorspronkelijk opgegeven dan kan u de toegang geweigerd worden.
Via de link "contact" hierboven, kan U verdere info aanvragen (prijzen en beschikbaarheid).

Er is tevens mogelijkheid voor de voetbalstages, fietsstages en golfstages met half of vol pension.